5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Binalarda bulunan yangın kapıları ve anne bapların yerı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna alınmasında dayak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın uygun standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını sınırlamak sinein kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen işsizşeşlmasına olanak teşhisr, yapı eminğini katkısızlar. Müstacel çıkış bapları binaların strüktürsına ve koskocamanliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yetişmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en muvafık fiyatlarla mevla yürütmek midein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike bili alabilirsiniz.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın takkadak insanoğluın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya selim ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Bu doğrultuda mevki de hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Dairesel tasavvur, göl ayağı izini en aza indirirken velut amudi harekete destur verir ve bu da onu hem konut hem de ticari binalar derunin tatbik bir seçim haline getirir.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı engelleyen antipatik hamam yangın contası.

Report this wiki page